Хіти тижня. Як донька народного артиста України щиро дякувала терористам Донбасу за "самовіддану працю" і "професіоналізм"

В окупованому бойовиками Донецьку відбулося урочисте нагородження “військових кореспондентів”, яке провела так звана “керівник центрального виконкому громадського руху “Донецька республіка” Наталія Волкова.

Так, за повідомленням сепаратистських ЗМІ, Волкова вручила “подяки військорам республіки” і подякувала їм за “самовіддану працю”, передають Патріоти України.

“Від щирого громадського руху я хотіла подякувати вам за вашу самовіддану працю, професіоналізм. Кажуть, що правду доносити легко і приємно, але в разі військових кореспондентів це дуже складно і важко, але, тим не менш, ви це робите дуже професійно. Ви без перерви ведете цю інформаційну війну”, – розповіла Волкова.

“Крім цього, в рамках круглого столу за участю представників влади "ДНР", ЗМІ та студентів обговорювалися питання методів інформаційної війни в умовах бойових дій, важливості роботи, а також про обмеження свободи слова в Україні”, – повідомляють сепаратисти.

При цьому наголошується, що круглий стіл пройшов в рамках проекту “Герої”, ініційований громадянським рухом “Донецька республіка”, яке очолює Волкова.

Слід зазначити, що Наталія Волкова дочка відомого театрального діяча України Марка Бровуна, який очолював Донецький академічний український музично-драматичний театр. Бровун був удостоєний звання народного артиста України, став лауреатом Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка. Після смерті батька в 2012 році Волкова очолила театр. В грудні 2017 року окупаційна влада присвоїли театру ім’я Бровуна.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...