Хіти тижня. Як в аеропорту "Київ" зустрічають Усика, який став абсолютним чемпіоном світу (відео)

Олександр Усик став першим у історії України абсолютним чемпіоном, здобувши чотири пояси за версіями IBF, WBA, WBC і WBO, а також трофей Мухаммеда Алі та пояс журналу The Ring.

Олександр Усик. Фото: РБК.

Абсолютний чемпіон світу з боксу у першій важкій вазі та володар поясів за версіями IBF, WBA, WBC і WBO Олександр Усик повернувся з Москви до Києва. Патріоти України пропонують вам переглянути онлайн-трансляцію події.

Уночі проти 22 липня у столиці Росії Москві відбувся фінал Всесвітньої боксерської суперсерії між українцем Олександром Усиком і росіянином Маратом Гассієвим. За одноголосним рішенням суддів перемогу здобув українець.

Таким чином Олександр став першим у історії України абсолютним чемпіоном, здобувши чотири пояси за версіями IBF, WBA, WBC і WBO, а також трофей Мухаммеда Алі та пояс журналу The Ring.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...