Хіти тижня. "Як змія": У мережі показали молоду коханку Петросяна (фото)

Спочатку дівчина стала адміністратором сайту Олени Степаненко, а після - і самого Петросяна.​

Тетяна Брухунова. Фото: соцмережі.

Розлучення коміків Євгена Петросяна і Олени Степаненко для багатьох шанувальників пари не стало новиною. Як виявилося, вони давно підозрювали, що у Петросяна є коханка - його директор 29-річна Тетяна Брухунова, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Тетяна - випускниця Московського університету мистецтва і культури, за освітою вона арт-менеджер. Спочатку спілкування артиста і Тетяни проходило через тодішню помічницю Петросяна Ірину. Брухунова збирала питання від фанатів гумориста і просила її влаштувати зустріч з кумиром. Потім дівчина стала адміністратором сайту Олени Степаненко, а після і самого Петросяна.

"Пам'ятаю як Брухунова сюсюкала зі Степаненко, коли вела тільки її сайт. Теж стільки єлею розливала. А Степаненко їй була потрібна як трамплін для досягнення мети. Як змія вповзла до неї в довіру", - говорить шанувальниця "Кривого дзеркала" Алла.

За словами фанатів артиста, в 2013 році його все частіше стали бачити з Тетяною. Крім того, Брухунова все частіше демонструє в соцмережах свій новий розкішний гардероб: шикарні шуби, сумки від Dior, Louis Vuitton, Chanel.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...