Хіти тижня. У 72 життя лише починається, або "Их нравы": Улюблений комік рашистів кинув дружину на гроші й пішов до молодої коханки

За словами адвоката, Олена Степаненко може вимагати у суду стягнути з чоловіка більше 80% спільно нажитого майна.

Євген Петросян. Фото: 24СМИ.

Як стверджують деякі ЗМІ, Євген Петросян захоплений 29-річною асистенткою Тетяною Брухуновою. Як підмітили користувачі Мережі, молода жінка дивно нагадує Олену Степаненко, передають Патріоти України.

Як компетентно передає Super, папараці не раз ставали свідками спільного проведення часу Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової: приватні вечері в модному ресторані на Білоруській та спільні прогулянки на території одного з підмосковних пансіонатів.
Журналісти з'ясували біографію Тетяни. Десять років тому вона приїхала з Тули в театр сатири. Брухунова вчилася на факультеті менеджменту, а потім прийшла в театр Петросяна, де кілька років практикувалася в мистецтві управління у директора артиста. Два роки тому того не стало, і його місце зайняла Тетяна.
За словами адвоката, Олена Степаненко може вимагати у суду стягнути з чоловіка більше 80% спільно нажитого майна. «Бували різні випадки, іноді один з подружжя вимагав стягнути з іншого 100% нажитого майна», - повідомив адвокат Олександр Добровінський.

«Майно, придбане в шлюбі, могло бути куплено на кошти одного з партнерів до вступу в шлюб. Якщо один з подружжя доведе, що частина майна була придбана до вступу в шлюб, то суд, звичайно, визнає право за ним. Це вже залежить від адвоката», - уточнив експерт, заявивши, що між подружжям міг бути і шлюбний контракт, покликаний нівелювати закон, за яким подружжя ділить навпіл все спільно нажите майно.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.