Хіти тижня. "Які люди! Віталій Козловський "бєзумно рад встрєчє" з сепаратисткою Нелею Штепою... повна іділія..", - Чечеринда (фотофакт)

Користувачів мережі розлютила компанія артиста.

Віталій Козловський. Фото: Актуальна Мережа Новин.

"Які люди! Віталій Козловський "бєзумно рад встрєчє" з сепаратисткою Нелею Штепою... повна іділія.. Як там у пісні: "Нєту нікакіх проблєм, кромє етіх хрізантем. Кроме жолтих опоздавших хрізантем...", - написав журналіст Єгор Чечеринда у соцмережі "Фейсбук" та поділився скріншотом зі сторінки співака, передають Патріоти України.

У коментарях до посту Штепа назвала Козловського справжнім другом, який завжди підтримує у важкі хвилини. "Впевнена, що ми всі будемо з тобою завжди", - написала сепаратистка.

Користувачів мережі розлютила компанія артиста. "Той випадок, коли замість мізків пластилін", - прокоментувала його знімок українська продюсер Олена Мозгова.

"Був у мене в друзях Віталька, але вже немає. Нехай тепер сепаратистка Неля Штепа його оголені фотки лайкає", - написав продюсер музичної компанії Navsi100 Захар Клименко.


Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...