Хіти тижня. "Якісь бородаті відморозки": У Росії п'яній чемпіонці світу зламали куприк (відео)

Інцидент стався в одному з місцевих нічних клубів, коли 39-річна спортсменка в нетверезому стані хотіла вийти через вхід.

Тетяна Руйга. Фото: trk7.ru.

Багаторазова чемпіонка світу зі скелелазіння росіянка Тетяна Руйга серйозно постраждала у себе на батьківщині. У Красноярську послу Зимової Універсіади-2019 зламали куприк. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Інцидент стався в одному з місцевих нічних клубів, коли 39-річна спортсменка в нетверезому стані хотіла вийти через вхід. На відео з камер спостережень видно, як охоронець намагався зупинити дівчину, проте вона силою відштовхнула його. Охоронець притримав Тетяну, в результаті чого вона не встояла на ногах і впала на бруківку.

Сама Руйга звинуватила співробітника клубу в нацизмі, заявивши, що він бив її ногами. "Що за місто... Що за люди. Якісь бородаті відморозки стоять на вході... Подумаєш... Вийшла не через ті ворота... Треба жбурнути об землю... Як завзятого злочинця... І колотити ногами...??? Альо, люди!!! Прокиньтеся... І потім ви говорите про якийсь расизм? Два роки нікуди не виходила. І що?! Що за нацизм", - написала чемпіонка в Instagram.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...