Хіти тижня. Якщо "Слава Україні!" казати не можна: Президенту ФІФА дорікнули за футболку з написом "Путін" (фото)

6 липня на зустрічі в Кремлі за участю легенд світового футболу глава FIFA Джанні Інфантіно від імені організації й футбольного співтовариства подякував Росії за проведення чемпіонату світу на високому рівні.

Джанні Інфантіно. Фото: Рейтерс.

Після політизації гасла "Слава Україні" президенту Міжнародної федерації футболу Джанні Інфантіно нагадали про футболку з написом "Путін". Фото з нею виклав у Twitter користувач Роман Шрайк, передають Патріоти України.

Роман Шрайк зазначив, що FIFA брендувала цю футболку.

6 липня на зустрічі в Кремлі за участю легенд світового футболу глава FIFA Інфантіно від імені організації й футбольного співтовариства подякував Росії за проведення чемпіонату світу на високому рівні. Користувачі Twitter іронізують, що "Росія витратила приблизно 13 мільярдів доларів на Чемпіонат світу-2018, щоб весь світ почув потужне "Слава Україні!".

І нагадують, що прем’єр-міністр Володимир Гройсман пропонував запровадити вислів "Слава Україні" як обов’язковий в армії.


Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...