Хіти тижня. Янукович заздрить та "нервно курит": Кандидата в президенти України спіймали за крадіжкою шапок у Давосі

Свій вчинок Ігор Шевченко назвав операцією «Шапка» та розповів, що заради безкоштовних «трофеїв» прокинувся о шостій ранку та навіть відстояв у черзі.

Ігор Шевченко. Фото: соцмережі.

І поки Янукович десь у Ростові хапається за серце та думає, що робити в найближчі 13 років, у Давосі, схоже, знайшовся наступник для «легітимного». Кандидат у президенти Ігор Шевченко (той, хто шукав дружину на білбордах)… нагріб собі безкоштовних шапок та не знайшов нічого кращого, аніж похвалитися цим у мережі, зазначають Патріоти України.

Ви б, звісно, могли написати, що гіршого жарту ще в очі не бачили, але, вочевидь, сам Ігор Шевченко так не вважає. Своє… кхм, не знаю, як більш коректно назвати. Словом, свій вчинок кандидат назвав операцією «Шапка» (дуже оригінально, до речі) та розповів, що заради безкоштовних «трофеїв» прокинувся о шостій ранку та навіть відстояв у черзі. Слідкуйте за майстерністю: взяв чотири, бо совість не дозволила більше, але через 10 метрів вирішив, що все ж замало. Словом, на п’ятій шапці Шевченку зробив зауваження охоронець, але дипломатичний кандидат все ж умовив того закрити очі.

А, про успіхи, власне. Тут блогер Антон Ходза опублікував шматок вигаданого інтерв’ю якогось пана Шевченка з анонімом. Будь-які збіги з реальністю, звісно, випадкові, і про жодних реальних кандидатів не йдеться, борони Боже.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.