Хіти тижня. "Явно какая-то шишка": Мережу обурило фото дорогого авто з номерами невизнаної республіки в Києві

Українці припустили, що власник автівки мав заплатити прикордонникам, щоб перетнути кордон без перешкод.

Авто із номерами ПМР цілком спокійно пересувалося Києвом. Фото: соцмережі.

У Києві помітили новий досить дорогий Mercedes з номерами невизнаної так званої "Придністровської Молдавської республіки". Про це написав у Twitter журналіст Денис Казанський, який і опублікував відповідні фото, передають Патріоти України.

"На дачах, на Осокорках побачив новий Мерс з номерами невизнаної ПМР. Цікаво, хто це і до кого. З огляду на те, що в Придністров'ї живе тисяч 500 осіб - явно якась шишка. Навряд чи там багато таких машин", - прокоментував фото він.

У мережі тут же обурливо відреагували на такого гостя. Деякі коментатори не забули вказати на наявність корупції на кордоні України.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...