Хіти тижня. "Как тебе спится, тварь?": В Україні розгорівся гучний скандал із полковником через Євромайдан (фото)

Колишній співробітник внутрішніх військ України, полковник Василь Пилипенко був звинувачений у побитті активістів Євромайдану в 2014 році. У грудні 2018-го військового призначили заступником начальника Національної академії Нацгвардії України по роботі з особовим складом. Про це у Facebook заявив часник Революції Гідності Іван Гранаткін, повідомляють Патріоти України.

"Пане полковнику, як тобі спиться, потворо?" – написав він, опублікувавши фото з Пилипенком у період Майдану.

Крім того, позафракційний народний депутат Андрій Білецький підтвердив, що на фото з лежачим активістом дійсно Пилипенко: саме він завдає удар ногою.

"Сьогодні Пилипенко відповідає за роботу з особовим складом на посаді заступника начальника Національної академії Нацгвардії України. Тобто, відповідає за світогляд військовослужбовців. Може навіть про Майдан розповідає", – повідомив він у Facebook.

Він також додав, що активіст, якого бив Пилипенко, – це боєць підрозділу спеціального призначення "Азов" із позивним "Акула", "Наймолодший в Україні командир батальйону. Досвідчений ветеран у свої 25 років", – підкреслив політик.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...