Хіти тижня. Хамло, яке голосно кричить російською мовою: Як туристи з РФ поводяться у Польщі - блогер

На жаль, росіяни везуть в Європу гроші і тому їх витівки поки що терплять.

Російські туристи за кордоном. Ілюстрація:antikor.com.ua

"От я майже весь час мовчала щодо поведінки русотурісто, яких я у Кракові ідентифікувала з першого напівпогляду. Їх не сказати, щоб вже дуже багато, але наш готель вони запримітили." Про це пише у своєму Facebook Natalie Gunko, передають Патріоти України, продовжуючи:

Перше - манера поведінки. Нахабно-зверхня, на всіх оточуючих плювати.

Наприклад, учора приїхала парочка вранці, а заселення о 14.00, але по можливості вас можуть заселити і раніше. Вони з своїми баулами завалили в ресторан, де снідали люди, покидали їх під ялинку, на них куртки і голосно розмовляючи, пішли жерти. Всі оточуючі тільки здивовано дивилися на це хамло.

По-друге. Манера одягатися. Уявіть собі, вранці на сніданок приходить мадам у разових білих капцях, саме цікаве, що капці з іншого готелю, а під ними шкарпетки з дірками на п'ятах. Це ж треба, яке бидло, забрало з якогось редісона махрові білі шльопки, щоб в іншому готелі в них в ресторані вигулювати.

По третє - манера голосно кричати російською мовою, коли розмовляють з іноземцем. Невже думають, що їх язік так буде зрозумілішим?

Але, на жаль, вони везуть в Європу гроші і тому їх витівки поки що терплять. Нічого особистого, тільки бізнес.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...