Хіти тижня. Хіти тижня. Показав "скрепи": Улюблений актор Путіна обурив мережу голим фото (16+)

Артист з невідомою жінкою зробив селфі, прикривши однією рукою її пахову зону, в свою чергу, коханка Паніна прикрила груди.

Фото: ЗМІ

Відомий своїми скандальними витівками російський актор Олексій Панін у черговий раз викликав обурення користувачів соцмережі Instagram, виклавши на особистій сторінці не просто оголене фото, а вельми відвертий знімок з коханкою, на якому пара зображена в душі.

Знімок пробув у мережі всього кілька годин, однак крім двох з гаком тисяч лайків встиг зібрати десятки обурених коментарів. Паніну нагадали, що він живе з дочкою-підлітком, витівку актора назвали абсолютно несмішною. Деякі фоловери обмежилися образливими словами.

Наразі знімок видалений зі сторінки актора. Чи то сам Панін вирішив прибрати його, чи адміністратори соцмережі відреагували на відверте фото, невідомо.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...