Хіти тижня. Хокеїст збірної Росії на вечірці побив зіркову білоруську гімнастку (фото, відео)

Постраждала в бійці хокеїстів клубу "Авангарду" з Омська дівчина виявилася титулованою білоруською гімнасткою, бронзовою призеркою чемпіонату світу з художньої гімнастики Валерією Курильською.

Валерія Курильська

Коли почалася бійка, вона спробувала припинити її і захистити свого чоловіка, нападника "Авангарду" Андрія Стася, але хокеїст збірної Росії Максим Чудінов вдарив її по обличчю так, що довелося викликати "швидку", передають Патріоти України.

"Я не буду заперечувати факти, наведені в новинах, але і не хочу коментувати те, що трапилося", - заявила Курильська після бою в інтерв'ю місцевим ЗМІ.

Нагадаємо, що причиною бійки став конфлікт гравців з білоруським тренером Андрієм Скабелкою, якого команда намагалася схилити до відставки. Стась відмовився брати участь в змові проти наставника і його побили російські гравці команди.

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...