Хіти тижня. "Хотіли СРСР? Отримуйте!": Мережу підірвав потужний пост про життя на Донбасі

"Повернення у СРСР" "ватники" уявляли інакше.

Ілюстрація: allkharkov.ua

Багато з тих, хто боролися за так звану "ДНР", хотіли, щоб у Донецьку було, як у СРСР, проте, коли багато які з характеристик життя в Союзі повернулися, їм це чомусь не сподобалося. Таку паралель проводить користувач Twitter під ніком "укроп з вул. Миру", повідомляють Патріоти України.

За його словами, до Донецька прийшли дефіцит, репресії, паради з бюджетниками, відсутність бензину і культ 9 травня. "У 2014 захотіли, щоб у Донецьку було як в радянському союзі. У 2018 в Донецьку стало як в радянському союзі. Кажуть "ми не цього хотіли". Ну ось же подивіться - це ж той СРСР: немає бензину, дефіцит, репресії, бюджетники на парадах, свята, шанують дідів і т.д. Ну що знову не так?", - пише користувач.

"Вони з СРСР пам'ятали тільки ковбасу по 2.20 і ікру в банках, в гастрономах. Погане вони згадувати не хотіли. А нити вони будуть завжди і всюди, вони самі не знають що їм потрібно", "В СРСР можна було у військових купити бензин, чи можна це зробити в Донецьку?", "Бійтеся своїх бажань - вони мають властивість збуватися", - відповідають йому в коментарях інші користувачі.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...