Хіти тижня. "Хуани залишили Наташу замість чайових": Мексиканські фани на ЧС-2018 кинули в барі голу нетверезу росіянку (відео 16+)

Вболівальники були не проти розважитися із "високодуховною" громадянкою РФ, але не подбати про неї після цього.

Росіянки намагаються "не втрачати часу" на ЧС-2018. Ілюстрація: соцмережі.

Футбольні вболівальники з Мексики влаштували посиденьки в одному з барів у РФ, після яких на столі залишилася п'яна і повністю оголена росіянка. Місцеву фанатку футболу виявив вранці на столі один із співробітників бару, передають Патріоти України.

"Минулої ночі хуани залишили на столі одного з пабів наташу. Мабуть, як чайові", - йдеться в коментарі до відео. Судячи із запису, співробітник бару серйозно стурбований питанням про те, як йому діяти в цій ситуації.

"П#здець, пацани, шо з нею робити, підкажіть?", - звертається він за порадою.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...