Хіти тижня. "Колаборанти виступають на центральних каналах": Мухарський розповів, як "русский мир" знову підіймає голову на українському ТБ (відео)

​За його словами, така ситуація деморалізує українців. Це практики Табачника, які з середини 90-х демотивували українців створювати власний український контент.

Антін Мухарський. Фото:скрін відео

Відомий український артист, шоумен і письменник Антін Мухарський розповів, як Росія вкладає величезні кошти в українські телеканали та медіа, щоб впливати на наше суспільство. Про це Мухарський заявив в ефірі ObozTV, передають Патріоти України.

Антін підкреслив, що рівень українського телебачення постійно падає. "Я пам'ятаю вже дві подібні ситуації, коли був підйом, а потім ми знову занурювалися в абсолютну темряву російської шансонізаціі. Це було і після Помаранчевої революції, коли Росія вкидала сюди купу грошей в канали та ФМ-станції.

Зараз ми спостерігаємо те ж саме, коли пасіонарна частина суспільства б'ється головою об стінку, а держава нічого не робить, і ми бачимо повернення цієї русифікованої попси, людей", - говорить він. За його словами, така ситуація деморалізує українців.

"Одні там на фронті б'ються за цю країну, коли в тилу іржуть, сміються, колаборанти виступають на центральних каналах. Це свідомо робиться. Це практики Табачника які з середини 90-х демотивували українців створювати український контент. Коли відверто на радіостанціях говорили: "Хлопці , пишіть російськомовні пісні", - розповів артист.

Мухарський нагадав, що такі популярні українські виконавці як Ірина Білик, Ані Лорак і Таїсія Повалій перші альбоми записували українською мовою." Тобі кажуть, що за російське більше платять. Всі артисти розуміли, що коли ти співаєш російською, то тебе запросять на корпоратив до можновладців, адже вони всі належать до "русского мира", "московського православ'я" і вони підтримують своїм доларом російськомовних артистів", - підсумував співак.


Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...