Хіти тижня. Коли хазяї брехуни та нелюди: "Рука годину смажилася при 190 градусах", - скалічена у Польщі українка розповіла жахливі подробиці (відео)

Українка Олена Романенко, яка втратила руку в Польщі під час роботи в пральні, заявила, що начальниця і господар не пояснили їй всієї небезпеки.

Навпаки, вони стверджували, що засовувати руку в апарат при такій ситуації можна, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Олена каже, що ситуація була звичайна, в простирадло потрапила наволочка і вузол засмоктало в сушильну машину. Дівчина кинулася діставати білизна, але запобіжник не спрацював - і її руку затягла сушка.

Рятувальники, що приїхали згодом, розповідає потерпіла, просто кололи знеболювальне, витягувати і не намагалися, так як господар заборонив розпилювати машину. В результаті, рука Олени буквально смажилася при температурі 190 градусів протягом години.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...