Хіти тижня. "Котлета по-київськи": Мережу обурила навала "героїв парковки" (фото)

Навіть штрафи цю проблему не зможуть повністю вирішити.

Чергові "герої парковки". Фото: соцмережі.

У Києві одразу чотири водії порушили правила паркування. Про це повідомив очевидець Genn Osypenko на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Багато хто знає, що таке "котлета по-київськи", але ось вам парковка по-київськи. На Т-образному перехресті, якраз на повороті, в три ряди. З аварійками, звичайно ж, все-таки цивілізовані люди. Ну і четвертий ряд на тротуарі, щоб не розслаблялися. Номери, ви ж все одно запитаєте, дніпровські, київські та львівські", - написав він.

У коментарях користувачі обурені поведінкою водіїв. "Пішохідний Поділ, громадський простір, розкішні рендери і нова транспортна система", - додав автор посту. "Ну чо ти, може у них дружина народжує. Їм потрібно було", - іронізують користувачі. "На однобічній Великій Васильківській завжди так паркуються на перетині з односторонньою Жилянською. Так як поворот між ними не можливий, то на розі утворюється "мертва зона", де наші умільці і паркуються. Але винні, звичайно ж, урбаністи пішохідного Подолу", - пишуть в коментарях.

"Для комплекту не вистачає аварії з занесенням в цю групу товаришів", - зазначили в мережі. "Взагалі не розумію, як такий можна ігнорувати людей, з якими ти живеш в одному просторі. Більшість так паркуються, але не кровожерні монстри, просто вони взагалі не думають про те, що комусь можуть серйозно заважати. Одна думка в голові: "Мені треба", і все. Навіть штрафи цю проблему не зможуть повністю вирішити", - написали в коментарях.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...