Хіти тижня. "Кровь стынет в жилах": Відео, яке вкине в шок тих, хто на тій стороні лінії фронту, - блогер

І нехай кров застигне у жилах ворогів. Бо наші хлопці, йдучи в атаку, починають співати. І це - не бравада. Це - факт.

Чим далі, тим більш стає зрозумілим, що потрапити до служби у таку армію, якою стала українська - це престижно. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блог Олега Леусенка у LiveJournal.

(Публікуємо мовою оригіналу)

Сейчас на их оснащении немало современной техники: к примеру, недавно наша оборонка выпустила целую партию БТР-3ДА, самолеты и комплексы С-300 в рамках программы перевооружения.

Чтобы полноценно представить себе, как приходиться отстаивать суверенность своей страны и безопасность ее границ, лучше увидеть все собственными глазами. Именно с этой целью создали яркий ознакомительный ролик под названием «Армія України 2017: Повстання», опубликованный на канале Military Channel.
Эти кадры как нельзя лучше демонстрируют то, насколько украинские воины изменились за годы Независимости: здесь и новая техника маскировки, и крутые виражи пилотов над степями и лесами, и стратегия ведения боевых действий. Последняя настолько жутко выглядит, что порой кровь стынет в жилах: системы залпового огня словно прорезают воздух. От этого звука (это знают все, от снайперов до артиллеристов) закладывает уши.

Поэтому очень часто на фронте можно заметить, как наши ребята, идя в атаку, начинают петь. И это не шутка и не бравада. Это способ не потерять слух, остаться в живых и дать понять тем, кто по ту сторону мордорского поребрика: ВСУ никогда не сдаются.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...