Хіти тижня. Кров убитих пролилася на голови? У Росії пройшов "кривавий" дощ (фото)

У вівторок, 3 липня, в Норильську (Російська Федерація) пройшов "кривавий" дощ. Про це пише Telegram-канал "Лентач", повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що причиною таких опадів можуть бути викиди місцевого металургійного заводу. Як відомо, російський Норильськ є одним з найбрудніших міст у світі. Там працює величезна кількість заводів і фабрик, де плавляться важкі метали. У результаті такі шкідливі речовини, як нікель, стронцій, мідь і т.ін. безперервно витають у повітрі.

Так, в регіоні часто випадає сніг, більше схожий на бруд. Смертність у Норильську підвищена, термін життя набагато менший середнього по країні. За словами медиків, навіть нетривале перебування в цьому місті може позначитися на самопочутті.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...