Хіти тижня. Кримінальний авторитет "Веточка" такого ще не бачив: Рекетирів, які підпалили українського фермера, ловили колеги з трьох районів

Поліцейські за допомогою фермерів затримали чотирьох зловмисників у віці від 18 до 55 років.

Авто рекетирів перекинулось, і їх спіймали. Фото: прес-служба нацполіції.

У ніч на суботу, 22 вересня, в селі Актово Вознесенського району Миколаївської області у двір місцевого фермера зловмисники кинули кілька пляшок із запальною сумішшю, передають Патріоти України.

Вогонь охопив паркан і частину будинку. В цей час в будинку знаходилися 50-річний господар, його дружина і кум. На щастя, люди ще не спали. Чоловіки сіли в автомобіль і почали переслідувати автомобіль зловмисників, а жінці вдалося водою загасити полум'я.

Під час переслідування фермер по телефону повідомив про те, що трапилося в поліцію, а також попросив допомоги у своїх колег-фермерів. До гонитви підключилися жителі не тільки Вознесенського, але також Арбузинського та Братського районів.
Як повідомляє видання «Маю право», в полюванні на злочинців брали участь члени громадського формування «Агрозахист». Під час багатокілометрової погоні по селах трьох районів автомобіль «Chery» з паліями в салоні вдалося загнати в глухий кут. У підсумку ця машина перекинулася.
Поліцейські за допомогою фермерів затримали чотирьох зловмисників у віці від 18 до 55 років. Організатором злочину виявився якийсь місцевий «авторитет» на прізвисько «Веточка», який був серед затриманих.
Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, всі четверо підозрюваних - жителі Вознесенського району. За їх словами, вони хотіли залякати фермера, щоб змусити платити «данину». Поліція відкрила кримінальне провадження за статтями, що передбачають покарання за замах на вбивство. Паліям загрожують тривалі терміни позбавлення волі, аж до довічного ув'язнення.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...