Нелюдська жорстокість: На Миколаївщині чоловік порізав пенсіонера ножем і заживо залив цементом (фото 12+)

28 листопада за підозрою у вбивстві літнього чоловіка поліція затримала 33-річного жителя Веселинівського району.
Злочинця затримали досить швидко, але вбитого це не поверне. Фото: соцмережі.

У Миколаївській області правоохоронці розкрили звіряче вбивство в Вознесенську 70-річного пенсіонера, який був знайдений в підвалі власного будинку в металевому контейнері під шаром бетону. Про це повідомляє місцева прокуратура, передають Патріоти України.

Зазначається, що 28 листопада за підозрою у вбивстві літнього чоловіка поліція затримала 33-річного жителя Веселинівського району. Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч на 24 листопада зловмисник на грунті особистих неприязних відносин завдав жертві 11 ножових поранень. Після цього вбивця відніс пенсіонера в підвал його будинку і залив розчином цементу.

Згідно з попередніми даними судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті механічної асфіксії. Затриманому повідомлено про підозру за статтею умисне вбивство. Розслідування триває.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...