Хіти тижня. Нелюдська жорстокість: На Миколаївщині чоловік порізав пенсіонера ножем і заживо залив цементом (фото 12+)

28 листопада за підозрою у вбивстві літнього чоловіка поліція затримала 33-річного жителя Веселинівського району.

Злочинця затримали досить швидко, але вбитого це не поверне. Фото: соцмережі.

У Миколаївській області правоохоронці розкрили звіряче вбивство в Вознесенську 70-річного пенсіонера, який був знайдений в підвалі власного будинку в металевому контейнері під шаром бетону. Про це повідомляє місцева прокуратура, передають Патріоти України.

Зазначається, що 28 листопада за підозрою у вбивстві літнього чоловіка поліція затримала 33-річного жителя Веселинівського району. Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч на 24 листопада зловмисник на грунті особистих неприязних відносин завдав жертві 11 ножових поранень. Після цього вбивця відніс пенсіонера в підвал його будинку і залив розчином цементу.

Згідно з попередніми даними судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті механічної асфіксії. Затриманому повідомлено про підозру за статтею умисне вбивство. Розслідування триває.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...