Хіти тижня. Лайфхак: Як очистити магазинну курку від антибіотиків і токсинів

Як бути впевненим, що магазинна курка не завдасть вам ніякої шкоди? Адже часто птахів годують антибіотиками і гормонами. Також до курячих кормів додають анаболічні гормони з метою швидкого зростання птахів і збільшення їх маси. Все досить просто, тому що позбавити птицю від токсинів і антибіотиків можна і в себе на кухні, повідомляють Патріоти України.

Перший спосіб

При варінні магазинної курки її бульйон використовувати не можна. У ньому немає абсолютно нічого корисного. При цьому, краще злити воду, як мінімум один раз. У процесі кипіння в бульйоні залишається вся гидота з м'яса.

Якщо ви хочете зробити смачний і корисний суп на курячому бульйоні, то для цього підійде виключно домашня курка.

Другий спосіб

При запіканні курки в духовці зніміть з неї шкіру, оскільки в ній збираються всі токсини і хімічні речовини. Також краще не використовувати внутрішні органи магазинної птиці, тому що найбільше токсинів накопичують саме вони.

Третій спосіб

Потримайте птицю в спеціальному розчині. В 1 літрі води розчиніть кілька столових ложок солі і сік чверті лимона. Замочіть курку в цьому "маринаді" на 2 години. Сіль висмокче максимальну кількість токсинів.

Крім солоного розчину, очисними властивостями володіє також і мінеральна газована вода. Завдяки такій воді курка стане м'якішою.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...