Хіти тижня. "Мы должны поднять чувство собственного достоинства": У мережі висміяли проросійський "шабаш" у столиці Латвії (відео)

Росіяни пообіцяли латишам, що "Рига ніколи не буде цілком латвійською", а також зазначили, що їх не цікавить процвітання Латвії, хоча вони там і живуть.

Проросійський "шабаш" у Латвії. Фото: скріншот з відео.

Користувачі інтернету підняли на сміх проросійський "шабаш", який відбувся в Латвії. Відповідне відео розміщено на сторінці "Баба і кіт" у Facebook, передають Патріоти України.

"Російський шабаш у Латвії. Є відомі особи, наприклад Марія Ципко, заслужена одеситка, мати-героїня, кримчанка, киянка, тепер - рижанка", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що ролик активно коментують у мережі. "Здається, росіяни - єдиний народ у світі, який щиро пишається незнанням мови країни проживання. Нормальним людям цього не зрозуміти", "Нас не цікавить процвітання Латвії - в цій фразі вся суть мислення цих виродків. Хворі придурки", "Латиші, дайте їм вагони - і нехай їдуть освоювати далекосхідний гектар", "Зовсім біда з мізками у них! Колорадська стрічка вже на прапор перетворилася", - пишуть в інтернеті.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...