Хіти тижня. "Мы убили тысячи людей. От этого позора не отмоемся": На мітингу в Москві визнали вторгнення РФ на Донбас (відео)

Відео стрімко набирає обертів, а в коментарях до нього люди пишуть, що не очікували почути такої правди в Москві від росіян.

Кадрами в Twitter поділився Ельдар Алієв, передають Патріоти України.

Герой ролика - учасник антиурядової акції в Москві проти підвищення пенсійного віку. Подібні акції також пройшли в багатьох російських містах 9 вересня і викликали великий резонанс.
На відео виступаючий, який виявився політиком Міловим, відкрито визнав вторгнення Росії в Україну і заявив, що гроші росіян Кремль спрямовує на війну в Україні. У тому числі грошима росіян оплачуються і злочини російських терористів на Донбасі, зокрема тих, хто збили малайзійський "Боїнг".
"Мы вторглись в соседнее государство, убили там тысячи людей… Мы финансируем войну, мы никогда от этого позора не отмоемся", - сказав під крики натовпу учасник акції.

"Значит, что-то начинает доходить?" "В России очень много адекватных людей" "Украина потеряна для РФ надолго, на очень долго....", "К сожалению, это правда ! И правда в том, что это преступление против народа Украины", "Ух ты! Здравомыслящий рассеянин, вымирающий вид. Да, не отмоетесь. Потому, что допустили это. Промолчали", - пишуть в комментарях до відео.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...