Хіти тижня. Маленькі нелюди: У Росії в дитячому таборі 9-річну дівчинку згвалтували 12 дітей

Те, що відбувалося, діти знімали на камери мобільних телефонів. Деякі зловмисники тримали жертву, поки інші "розважалися".

Діти згвалтували дівчинку. Ілюстрація: ТСН.

У Краснодарському краї Росії у дитячому таборі "Прометей" 9-річну дівчинку зґвалтував натовп інших дітей підручними предметами. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

В зґвалтуванні дівчинки брали участь 12 дітей обох статей у віці від 10 до 12 років. За попередніми даними, школярка зайшла в свою кімнату, щоб лягти спати. Там її вже чекали діти. Як розповідає подруга батьків постраждалої дівчинки, ґвалтували її різними предметами: ручками, олівцями, гребінцями.

Те, що відбувалося, діти знімали на камери мобільних телефонів. Деякі зловмисники тримали жертву, поки інші "розважалися". Цікаво, що після події батьків просили не розголошувати інформацію про це, а просто "зам'яти". Однак ті були в шоці, дізнавшись що сталося з їх донькою. Вихователі в дитячому таборі змогли лише сказати, що вони не відповідають за невихованих дітей.

Тим часом батьки постраждалої вже написали заяву в поліцію, а експертизи встановили, що зґвалтування було. У цій справі вже розпочато кримінальне провадження.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...