Хіти тижня. Мережу підірвали фото зустрічі найвищого чоловіка в світі і найнижчої жінки

На фото можна помітити колосальну різницю в зрості Султана і Джоти. Як приклад журналісти нагадали, що лише довжина ступні чоловіка досягає сьогодні 34 сантиметрів, що становить половину зросту жінки.

Султан Кесена і Джоті Амджі. Фото: Mirror

В Єгипті зустрілися найвищий чоловік в світі Султан Кесена з ростом 251 сантиметр і найнижча жінка Джоті Амджі, її зріст становить 62 сантиметри. Вражаючі фотографії публікує Mirror, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як зазначає джерело, Султан і Джоті потрапили в Книгу рекордів Гіннесса в 2011 році. На той момент чоловікові було 28 років і за ним вже був закріплений один рекорд - найбільші кисті рук.

Наскільки відомо, Султан проживає в Туреччині і займається фермерством, хоча хобі дається йому нелегко, так як він практично не може пересуватися без палиці. Причиною його незвичайного зросту стала пухлина гіпофіза, він продовжував рости аж до 29 років. Можливо, ріст тривав би і далі, але лікарям вдалося зупинити цей процес.

У свою чергу, мешканка індійського міста Нагпур Джоті Амджі потрапила в число рекордсменів як найменша жінка в день свого 18-річчя. Захворювання, яке зупинило її зріст, називається ахондроплазією. Причинами його виникнення вважаються генетичні порушення.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...