Хіти тижня. Мережу підняв на вуха інцидент у столичному кафе

Мережу обурило грубе обслуговування в одному з кафе на вокзалі в Києві.

Про інцидент повідомив редактор Юрій Чабан на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Чекаючи свій потяг, зайшов у нічне кафе на київському вокзалі. Не маленьке. Не забігайлівка. З ім'ям. Мережа ("Nero Aroma" називається). Купив чаю, як годиться. Не дешево - за 40 грн. Сиджу, п'ю. Принагідно телефон заряджаю від розетки, яка під моїм столом", - розповів він.

Бармен попросила чоловіка пересісти, оскільки в кафе прийшли три дівчини. Після цього, не дочекавшись відповіді, співробітниця закладу підійшла до столу і перенесла чайник з чаєм за інший столик - у дверей, де не виявилося розетки.

За словами Чабана, вибачень від бармена не було.

"Тут Вам не зал очікування, нічого тут розсиджуватися і телефони заряджати! Попили чай і вперед - на вихід!". "Розсиджуватися" - це 5-10 хвилин з моменту замовлення. "Так я ще не попив. І взагалі - чай гарячий, я б за цей час не зміг його випити чисто фізично", - процитував він діалог із барменом.

Після чого дівчина перейшла на відверту грубість.

"Так що мені Ваші сорок гривень - у мене он люди набагато більше залишають!"

(Схоже, вона мала на увазі саме тих трьох дівчат, яких посадила за стіл, де сидів я). Тут у мене немов мову відібрало. Бо мене ситуація просто приголомшила.

Я мовчки пересів за той столик біля дверей, за який мене пересадили, зробив селфі біля чашки чаю і взявся писати цей пост", - підсумував Чабан.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...