Хіти тижня. Мережу розчулив людяний вчинок патрульних під Києвом

У Київській області патрульні поліцейські виявили сумку, у якій були 8000 доларів США, планшет Apple, монети і документи, знайшли власника й повернули йому все майно.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник командира батальйону в Патрульній поліції України Олексій Проняк, передають Патріоти України.

За його словами, знахідку виявили в аеропорту "Бориспіль". Патрульні подзвонили чоловікові та запитали, чи нічого він не загубив. Співрозмовник перерахував все, що було в сумці. "Громадянин називає суму і перераховує решту вмісту сумки. Поліція: так, все на місці, приїжджайте в аеропорт, ваша сумка буде в бюро знахідок", - переказав розмову Проняк.

"P.S. Іноді, коли ми не ганяємося за шахраями по дворах, не гальмуємо п'яних водіїв за кермом і не вислуховуємо на сімейках образи від заявника до свого співмешканця... Ми повертаємо втрачені речі людям незалежно від їх цінності. Цього разу це було: чорна шкіряна сумка, $8000, монети (можливо, колекційні), планшет Apple, далекомір, документи та інше", - уточнив патрульний.

Відзначимо, мережу захопив вчинок правоохоронців. Користувачі активно коментують пост. "Полісмени - молодці, впевнена, такі чесні люди є. А кому важливіша сумка на фото чи декларація людини - просто не вірять у хороший людський вчинок", - вважає Євген Бу.

"Усього-то з/п поліцейського за 3 роки. Нічого незвичайного", - написав Віктор Левченко.

"І в поліції просто нормальні люди виявилися, нічого незвичайного", - додав Кирило Гайдученко.

"Знімаю капелюха! Молодці, пишаюся!" - підкреслила Ольга Любарецька.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...