Хіти тижня. Мережу розлютило, як поліцейські поводились з колядниками в харківському метро (відео)

Чиновники пояснили, що виступаючі порушили одразу кілька правил метрополітену, згідно з якими пасажирам не можна проводити публічні заходи, співати і грати на музичних інструментах, а також здійснювати комерційну діяльність без письмового дозволу.

Українців обурила поведінка правоохоронців і персоналу підземки в Харкові, які влаштували скандал з колядниками. Відповідне відео опубліковано в Facebook, передають Патріоти України.

Концерт за участю дітей та дорослих на станції метро "Історичний музей" викликав невдоволення з боку персоналу підземки і правоохоронців. Так, зокрема, співробітник охорони на відео переконує виступаючих, що "це заборонено", а поліцейський вимагає "закінчувати" і покинути територію станції.

"Хлопців, припиняємо співати і піднімаємося на вулицю. Ну є ж правила метрополітену", - сперечається з організаторами один з правоохоронців.

Після цього колядники заходять в вагон, де продовжують співати, а потім виступають на станції "Університет". Відзначимо, що відеозапис переглянули понад 200 тисяч осіб, а сама публікація зібрала 5800 репостів і переважно негативні коментарі в адресу силовиків і співробітників підземки.

У самому КП пояснили, що виступаючі порушили одразу кілька правил метрополітену, згідно з якими пасажирам не можна проводити публічні заходи, співати і грати на музичних інструментах, а також здійснювати комерційну діяльність без письмового дозволу перевізника. "Якби захід був з нами погоджено, то на станції працював би персонал для допомоги організаторам. Вибрали б вдале місце, щоб не заважати пасажиропотоком і не заглушати музикою оголошення", - розповіли на підприємстві.

При цьому, в прес-службі обласної поліції, в свою чергу, розповіли, що проведуть службову перевірку.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...