Хіти тижня. Мережу збурила новина про прем'єру серіалу з українськими акторами на росТБ (фото)

У російському серіалі знялися Володимир Горянський, Ада Роговцева та Аліна Гросу.

Володимир Горянський. Фото:Кино-Театр.РУ

На кремлівському "Первом канале" відбулася прем'єра серіалу з українськими акторами Володимиром Горянським, Адою Роговцевою та Аліною Гросу. Про це повідомила сама Гросу в своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні прем'єра нашого чудового серіалу. Включайте і насолоджуйтеся", - написала Гросу.

Блогер Дмитро Скворцов пригадав Горянському заяви про те, що він відмовляється зніматися у російських фільмах через конфлікт між країнами.

"Пам'ятайте того Горянського, що "до Росії не поїде грати навіть Гамлета"? Зустрічайте! Ну, фашисточку Адочку (ще не так давно парторга київського театру), яка нині знову на "Первом канале" зіркує представляти всеїдному російському глядачеві, думаю, не треба. А про диво на ім'я Горянський, нагадати слід", - написав він у своєму Facebook.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...