Хіти тижня. "Місцеві" топлять за нас і пригощають шоколадками": Українські бійці "зламали" сценарій навчання НАТО

Згідно із попередніим планом, українські військов мали бути "ворогами" цивільного населення, але щось пішло не так...

нестандартних

В українців не вийшло вжитися у роль "поганих хлопців". Фото: РБК.

Бійці ЗСУ взяли участь у навчаннях НАТО, де поламали сценарій через високу майстерність та живучість на полі бою. Однак цим не обмежилися сюрпризи від наших нестандартних вояків. Про це розповів військовий блогер Олексій Бобовніков на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я вже розповідав що на території полігону є кілька імітаційних містечок, де "живуть" на час навчань найняті "актори", які грають цивільне населення. За легендою навчань, OPFOR (себто ми) – погані хлопці, а BLUFOR (тобто наші опоненти) – хороші хлопці, які повинні від нас усіх звільнити", - розповів він. Бобовніков зазначив, що учасники навчань дуже часто вживаються в ролі.

"Бувалі "місцеві" розповіли що траплялося під час навчань і до бунтів доходило: "жителі" кидали по OPFOR пляшки, влаштовували мітинги, все таке. Ті теж не залишалися в боргу – могли і "пристрелити" пару місцевих, щоб іншим неповадно було", - написав він.

"Прийшли в місто українці. Організували пункт першої допомоги, роздачу сухпайків (українських, до речі). Аж черга стояла. Перетерли з "мером", порішали з поліцією за загальний план підтримки порядку. Тепер місцеві топлять за нас і пригощають бійців шоколадками, "мер" розповів, звідки і як можуть зайти в місто і показав підземні ходи. Ми тепер їхні захисники. Сиджу, курю, дивлюся на це все і думаю собі: і тут план навчань поламали... Ну не виходить у нас поганими бути, не виходить і все", - підсумував він.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...