Хіти тижня. "Моє ім'я підло використали у своїх політичних іграх": Українська співачка пояснила, чому обурилася на Порошенка (відео)

Артистка заявила, що ті слова, які вона вимовляє на відео, були сказані в одному з соціальних роликів, знятися в якому попросив міністр культури Євген Нищук.

Анастасія Приходько. Фото:скрін відео

Співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько заявила, що її незаконно використовували у піар-ролику президента України Петра Порошенка. Про це Приходько заявила у відеозверненні, яке розмістила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Піар-ролик Порошенка опублікований на YouTube.

Співачка заявляє, що ті слова, які вона вимовляє на відео, були сказані в одному з соціальних роликів, знятися в якому попросив міністр культури Євген Нищук.

"Мені подзвонив Євген Нищук, який запропонував взяти участь в одному соціальному проекті. Але, як бачите, жорстко і підло моє ім'я і прізвище використовували у своїх політичних іграх", - сказала Приходько, додавши, що вимагає видалення ролика або її слів з нього.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...