Хіти тижня. "Ми ніколи такого не бачили": Українці приголомшили суддів конкурсу талантів у США неймовірним номером (відео)

Номер "The Escape" ( "Втеча") отримав чотири "Так" від журі 13-го сезону "America's Got Talent".

Номер українців вразив американських глядачів. Фото: скріншот з відео.

Українська команда підкорила відоме американське талант-шоу "America`s Got Talent" своїм номером з використанням сучасних візуальних технологій. Відео номера опубліковано на Facebook сторінці "Зроблено в Україні", передають Патріоти України.

Номер "The Escape" ( "Втеча") отримав чотири "Так" від журі 13-го сезону "America's Got Talent" і пройшов у наступний етап конкурсу. Випуск шоу з номером вийшов в ефірі телеканалу NBC 12 червня 2018.

Зазначається, що над номером працювали команди Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) і компанія PROFI LTD. "Це один з найбільш неймовірних виступів, який я коли-небудь бачила. Мені дуже-дуже сподобалося!" - сказала супермодель і член журі конкурсу Хайді Клум.

"Захоплююче бачити речі, які ми насправді ніколи раніше не бачили. Це як подорож у майбутнє. Це було досконало", - додав продюсер шоу і один з журі Саймон Коуелл.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...