Хіти тижня. На Миколаївщині б'ють на сполох: У мережі показали шокуючі кадри

Недалеко від міста Очаків, що в Миколаївській області, і Кінбурнської коси, в море регулярно скидаються невідомі речовини темно-сірого кольору.

Мешканці Очакова всерйоз стурбовані небезпечною екологічною ситуацією, яка останнім часом склалася в їх регіоні, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

На відео, яке на своєму YouTube-каналі опублікував Moy Gorod, видно судно "Berill", яке стоїть на якорі в районі острова Травневий, що недалеко від Очакова. Воно скидало невідому речовину у воду.

"За нашою інформацією, надходили повідомлення в службу портового нагляду в м. Очаків, поліцію та ГУ ДСНС в Миколаївській області та відділення інспекторів прикордонної служби "Очаків", але до сьогодні не прийнято жодних заходів з припинення забруднення водного середовища", - повідомили місцеві жителі видання.

Також вони звернули увагу керівництва Очаківського району Миколаївської області, що на очах у всіх відбувається свавілля з забрудненням вод Чорного моря, що несе небезпеку для самих мешканців і для мешканців моря.

Опублікував: Олег Устименко

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...