Хіти тижня. На стіні щойно відреставрованого театру містяни висловили все, що думають про свого мера (фотофакт)

В Бердичеві невідомі залишили цікавий напис на будівлі відреставрованого музично-драматичного театру, на який було витрачено близько 30 мільйонів гривень.

Мався на увазі мер міста Василь Мазур, – передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Бердичів.biz.

Першим інформацію в соціальних мережах оприлюднив користувач «Фейсбук» Андрій Богун, виставивши фотографію і написавши відповідний пост: «Метушня біля театру в Бердичеві не закінчилася. Сьогодні вранці, близько 6 години біля його стін возилося багато поліції і якихось жінок. Імовірно на стінах театру сталося диво – проявилися написи. Але жителі міста про це не повинні були дізнатися».

Тому з самого ранку всі чиновники та служби міста були підняті по тривозі, щоб усунути напис. Поліція встановлює особи невідомих.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...