Хіти тижня. "На жаль, Бердянськ під контролем однієї людини": СБУшник прокоментував вбивство Олешка

Віталій Олешко був радикально налаштований на боротьбу з несправедливістю.

Віктор Ягун. Фото: соцмережі.

Колишній заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун прокоментував вбивство активіста і учасника АТО Віталія "Сармата" Олешка в Бердянську 31 липня, передають Патріоти України.

"Щодо того, що сталося вчора, мені дуже боляче, тому що я особисто знав цю людину, спілкувався з ним і, в тому числі, знав ту проблему, яка є в Бердянську, з якою він там намагався боротися. Найбільша проблема - що це маленьке місто під контролем однієї людини, і ця людина контролювала фактично все [Ягун не назвав прізвище, - Ред.]", - повідомив він в ефірі радіо.

Колишній заступник голови СБУ зазначив, що Віталій Олешко був радикально налаштований на боротьбу з несправедливістю. "Можливо, деякі його методи були не дуже позитивними і законними, але він намагався сконцентрувати навколо себе тих людей, які хотіли позитивних змін. Я так розумію, що комусь це не подобалося", - сказав Ягун.

Нагадаємо, що вдень 31 липня в Бердянську (Запорізька область) був убитий місцевий активіст, учасник АТО Віталій "Сармат" Олешко. 43-річний Олешко був добровольцем батальйону Донбас Національної гвардії України, кавалером ордена За мужність 3-го ступеня. Його застрелили в упор у дворі власного готелю.

Джерело: НВ

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...