Хіти тижня. "На жаль, Бердянськ під контролем однієї людини": СБУшник прокоментував вбивство Олешка

Віталій Олешко був радикально налаштований на боротьбу з несправедливістю.

Віктор Ягун. Фото: соцмережі.

Колишній заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун прокоментував вбивство активіста і учасника АТО Віталія "Сармата" Олешка в Бердянську 31 липня, передають Патріоти України.

"Щодо того, що сталося вчора, мені дуже боляче, тому що я особисто знав цю людину, спілкувався з ним і, в тому числі, знав ту проблему, яка є в Бердянську, з якою він там намагався боротися. Найбільша проблема - що це маленьке місто під контролем однієї людини, і ця людина контролювала фактично все [Ягун не назвав прізвище, - Ред.]", - повідомив він в ефірі радіо.

Колишній заступник голови СБУ зазначив, що Віталій Олешко був радикально налаштований на боротьбу з несправедливістю. "Можливо, деякі його методи були не дуже позитивними і законними, але він намагався сконцентрувати навколо себе тих людей, які хотіли позитивних змін. Я так розумію, що комусь це не подобалося", - сказав Ягун.

Нагадаємо, що вдень 31 липня в Бердянську (Запорізька область) був убитий місцевий активіст, учасник АТО Віталій "Сармат" Олешко. 43-річний Олешко був добровольцем батальйону Донбас Національної гвардії України, кавалером ордена За мужність 3-го ступеня. Його застрелили в упор у дворі власного готелю.

Джерело: НВ

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...