Хіти тижня. Наїлися "русского мира": Мешканці "ЛНР" написали лист до ватажка "республіки" з проханням повернутися назад в Україну (фото)

У зверненні свою позицію прохачі мотивували тим, що втомилися жити в бідності та постійному страху.

Ілюстрація:АнтикорУ соціальній мережі Facebook з'явилося фото звернення жителів Луганської області до терористів, щоб останні покинули їх селище і повернули під контроль України. Як стало відомо, з такими вимогами виступили жителі селища Золоте-5, інформують Патріоти України.

Вони написали лист особисто Леоніду Пасічнику, який є ватажком «Луганської народної республіки». Скріншот звернення опублікував в мережі волонтер Юрій Мисягін, підписавши знімок: «Блакитний вертоліт, який розкидає гроші, не прилетів, мрії про райське життя в "русском мире" випарувалися і жителі селища Золоте-5, яке поки не підконтрольне Україні - написали листа голові "ЛНР", щоб їхнє селище повернули під контроль України".

Відзначається, що причиною, за якою жителі окупованої частини Луганської області вирішили відмовитися від «русского мира», є те, що вони втомилися жити в постійному страху і бідності. Вони відзначають, що страждають від насильства з боку бойовиків «ЛНР».

Судячи з фото, під даною заявою підписалося кілька десятків жителів Золотого-5.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...