Хіти тижня. Нахабам закони не писані: У мережі розповіли про інцидент з малолітнім "мажором" у Києві

Охоронці нахабного автовласника, який виїхав на зустрічну смугу, викинули з машини, яка не стала їх пропускати її водія.

Авто "мажора". Фото:Facebook

У Києві охоронці "мажора" на Mercedes, який виїхав на зустрічну смугу, викинули з машини чоловіка, який не став їх пропускати. Про інцидент розповіла в Facebook інструктор з тактичної медицини Марина Шабаліна, передають Патріоти України.

"У четвер ввечері малолітка на білому Мерседесі # АО0055 виїхав на нашу смугу (зустрічна для нього смуга руху), замість того, щоб пропустити сигналив, а оскільки ми його не пропустили, і не стали робити маневри з їздою назад на перехресті, вибігла його охорона, увірвалася в нашу машину через відкриті вікна, зсередини відкрили центральний замок, чоловіка (чоловік, ветеран АТО - воював в Азові і в 54-бригаді, - ред.) викинули з машини, а в мене вирвали телефон, тому що дуже не хотіли, щоб фото збереглися. До речі один з бодігардів представився поліцією", - пише вона.

Як додала дівчина, на місце інциденту викликали патрульних. "Патрульні взяли телефони, куди звернутися за записом з камер - це знімалося з 3 будинків".

"Далі Нацполція навідріз не хоче вносити нашу заяву в ЄРДР, прокурор, який повинен поставити за обов'язок поліції внести справу в ЄРДР запитує, а чому ви не поступилися? Ви ж бачите, які машини? А навіщо ви ворушите цю справу, ви хочете побоюватися за своє здоров'я?", - написала Марина Шабаліна.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...