Хіти тижня. "Нас*ати депутатам на реформи. Це більше, ніж очевидно": Мережу розлютило фото із зали Верховної Ради

Під час розгляду поправок до судової реформи сесійна зала парламенту була практично порожня.

Напівпорожня зала ВР. Фото:Facebook

Українців обурило фото із засідання майже порожньої Верховної Ради, яке відбулося 19 вересня. Фотографію опублікували на сторінці Facebook "Схеми", передають Патріоти України.

"Знаєте, що це? Це розгляд поправок в судовій рeформі. Рада розглянула тисячу поправок до судової реформи - не прийняла жодної", - відзначили в публікації.

Пост з фотографією зібрав кілька сотень розгніваних коментарів.

"Давайте і ми так на роботу почнемо ходити. Нам же зарплату держава платить. А ми і є держава. Значить можемо собі дозволити сидіти вдома з дітьми і отримувати зарплату. Як ви думаєте, це справедливо?", "Це крайній сором. Не перевибори треба, а просто вибори. Всі місця вакантні","Нас*ати депутатам на реформи. Це більше, ніж очевидно. Те ж саме можна сказати і про уряд", - написали в мережі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...