Хіти тижня. "Натянем вас по самый пуп": Поет з Миколаєва написав шовіністичний вірш про українців (фото)

Віршоване "творіння" було опубліковано в соцмережі 8 травня.

Аркадій Суров. Фото:Литературный НиколаевПоет з Миколаєва Аркадій Суров опублікував сепаратистський вірш про українців на своїй сторінці "ВКонтакте". Як відомо, ця соціальна мережа заборонена в Україні. Вірш з'явився в ній 8 травня, в День пам'яті і примирення. Про це повідомляє видання NikLife, інформують Патріоти України.

Цікаво, що в Facebook теж помітили цей вірш Сурова. Користувачі мережі опублікували його в коментарях під записом про його виступ в Києво-Могилянській академії.

Там же в коментарях вказали, що поет пише, наче його акаунт зламали.

Слід наголосити, що сам поет народився в російській Пермі на Уралі. У 1970 році його сім'я переїхала в Україну, в місто Миколаїв.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....