Хіти тижня. Не для нервових: Мешканців Києва налякали велетенські змії на пляжі (фото)

На озері Тельбін, у Дніпровському районі Києва, відпочиваючі помітили двох великих пітонів.

В спільноті «Наш дім - Березняки» у Facebook користувачі опублікували знімки і скаржаться на те, що тепер замість циган на пляжі оселилися змії, передають Патріоти України.
«Замість циган у нас нові мешканці. Чи готові зустрітися з ними на Тельбіні?», - пише автор поста. Втім, інші користувачі припустили, що, швидше за все, ці пітони домашні, оскільки поблизу живе чоловік, який носить відразу двох змій на шиї. Кілька днів тому його бачили в автобусі і аптеці.
«Це що, жарт такий? Які змії в озері, народ зовсім страх втратив (господарі змій)? Нехай вдома їх зберігають», «А якщо воно заповзе кудись або яйця відкладе, не сильно в курсі, як у них все це відбувається, але на Тельбіні тільки популяції змій і не вистачало», - обурюються кияни.


Опублікував: Олег Устименко

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...