Хіти тижня. Не допомагає? Експерт спростував популярний міф серед водіїв (відео)

Відомий автомобільний міф спростував автоексперт Владислав Антонов в інтерв'ю телеканалу "Київ", повідомляють Патріоти України.

За словами експерта, відома думка про те, що краще не пристібатися, інакше ризикуєш під час аварії бути розірваним ременем безпеки - всього лише помилка.

"Навіть при зіткненні на швидкості 30-40 км на годину непристебнуті водії і пасажири летять вперед і вдаряються об елементи автомобіля, отримуючи при цьому смертельні травми. У результаті приїжджаєш на ДТП і бачиш, що підбитий бампер і трохи подряпані фари, а всередині - мертва людина", - зазначив експерт.

Також, за словами Антонова близько 80% смертей у ДТП можна було б уникнути, якби люди в авто були пристебнуті.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...