Хіти тижня. "Не евреи виноваты": Скандальний політик розлютив українців зверненям до "бидла" через Бережну

Користувачі соцмережі порадили Євгену Червоненку не жити так, щоб його смерть змусила когось зрадіти.

Євген Червоненко. Фото: Фокус.

Екс-міністр транспорту і зв'язку, бізнесмен і ведучий Євген Червоненко не має наміру просити вибачення за "бидло", яким назвав тих, хто зловтішається з приводу загибелі колишнього народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної. Новину передають Патріоти України.

Так політик прокоментував скандал, який виник через його образи. При цьому він висловив обурення хвилею антисемітизму, що піднялася в мережі. "Дівчинка, яка вижила в аварії, має батька єврея... Я не розумію одного - чому так багато злісних людей добровільно зарахували себе до бидла?! Чому полився бруд? Неважливо, якому богу ти молишся. Він один для всіх, інше - маркетинг! Не євреї винні, а ви самі, хто себе добровільно зараховує до бидла, боїтеся сказати правду в очі. Не каюся і намагатимусь на радість бидла не розбитися", - написав Червоненко в Facebook.

Колишній міністр додав, що взагалі не планував піднімати цю тему, проте після розмови з батьком дитини екс-регіоналки і прочитання "злісних" коментарів "озвірілого від радості бидла" зірвався.

"Побачив повний злості і ненависті пост зовні красивою дівчинки Наді з абсолютно зміїним нутром, інші пости "радості" убогих, злісних, невдалих, ледачих на диванах, які звинувачують у всьому всіх, крім себе, і смердюче брехливо обливають брудом!" - підкреслив Червоненко. Зазначимо, що і під даним постом розгорнулася дискусія. Червоненко не стримував емоцій і цього разу.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...