Хіти тижня. "Он был для нас лучом света", - Льоня Голубков відкликнувся на наглу смерть шахрая Мавроді

Для когось Сергій Мавроді був людиною, яка відібрала останню копійчину, але "партнер, а не халявщик" ставився до відомого злочинця дещо інакше.

Льоня Голубков у жалобі. Ілюстрація: скріншот з відео.

Актор Володимир Пермяков, який виконав роль Льоні Голубкова в рекламному ролику акціонерного товариства «МММ», прокоментував смерть Сергія Мавроді. Про це повідомляє "РЕН ТВ", передають Патріоти України.

«Мавроди был для народа этакой надеждой, лучом света. Мы же все время жили в нищете, и тут появился шанс», — сказав Пермяков. За його словами, Мавроді був талановитим, але не затребуваним бізнесменом, а також сильною і розумною людиною.

Товариство з обмеженою відповідальністю «МММ» вважається найбільшою в історії Росії фінансовою пірамідою за кількістю постраждалих. У 2003 році Мавроді був засуджений в Росії за шахрайство у великих розмірах. За деякими даними, потерпілими від участі в піраміді були визнані 10 454 особи.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...