Хіти тижня. "Опорник вигорів і обвалився": Українські військові знищили на Світлодарській дузі передову позицію окупантів (фото, відео)

Професійні та швидкі дії бійців запобігли можливим нашим втратам і завдали істотної шкоди противнику.

Знищена позиція окупантів. Фото: соцмережі.

Кілька годин тому на Світлодарській дузі була знищена передова позиція сепаратистів. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомляє волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.
«В районі селища Троїцьке, в зоні відповідальності 54-ї бригади сепаратисти почали обстріл наших передових позицій. Бойова група К-2, що входить до складу бригади була змушена відреагувати миттєво.
В небо відразу підняли безпілотник. Було визначено конкретну позицію, звідки по нам ведеться обстріл. У відповідь і точним вогнем, причому з трьох різних позицій: з БМП-1, ЗУ-23-2 та ПТУР, який став контрольним пострілом, опорний пункт було знищено повністю. Опорник вигорів і обвалився. Професійні та швидкі дії бійців, запобігли можливим нашим втратам і завдали істотної шкоди противнику», - зазначив Мисягін.

Пізніше з'яилось відео розстрілу опорного пункту окупантів з коментарем бійців.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...