Хіти тижня. Особливий прямий погляд та посмішка: Сексолог пояснив успіх у чоловіків відомої української співачки

Своєю поведінкою Тіна Кароль нібито показує, що вона готова прийняти будь-які дії - не відверто сексуального характеру, але дії назустріч.

Погляд Тіни Кароль не залишає чоловіків байдужими. Фото: Караван.

Співачка Тіна Кароль повністю відповідає уявленню публіки про сексуальну жінку; в цьому її особиста заслуга, а також професіоналів, які працюють над її іміджем. Про це "Обозревателю" розповів психотерапевт, сімейний психолог, сексолог Олександр Коломійчук, передають Патріоти України.

"За великим рахунком, секс-символом можна зробити будь-яку людину, якщо вона більш-менш вписується в культуральні параметри, які пов'язані з уявленнями про сексуальну привабливість", - зауважив він.

Як пояснив сексолог, сьогодні в суспільній свідомості сформувався такий образ сексуально привабливої жінки: "Відкритість, сексуальний заклик - посмішка і погляд, спрямований прямо. Тобто своєю поведінкою жінка нібито показує, що вона готова прийняти будь-які дії - не відверто сексуального характеру, але дії назустріч. Вона фактично запрошує вступити в контакт".

Переносячи цей образ на образ, створений на сцені Тіною Кароль, Олександр Коломійчук зазначив практично повну відповідність: у співачки "яскравий макіяж, відкрита посмішка, яскраво-червоні губи, відкрите декольте, великі груди - все це формує той образ, який хоче побачити глядач".

На думку сексолога, "видно, що з нею попрацювали професіонали". У той же час він визнав, що і сама Тіна Кароль не стояла на місці - її образ змінювався не лише завдяки зусиллям візажистів, іміджмейкерів, модельєрів і перукарів, а й завдяки власним зусиллям і власному особистісному зростанню.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...