Хіти тижня. Партизани не сплять? В окупованій Макіївці підірвалося авто з російськими кураторами - ЗМІ

Досі бойовики офіційно не підтвердили інформацію.

Ілюстрація:Ракурс У Макіївці в районі Центрального ринку вибухнув автомобіль, в результаті чого загинули російські офіцери. Таку інформацію розповсюдив користувач "Дніпро Бандерівський" у соцмережі, передають Патріоти України з посиланням на Donpress.

"У Макіївці (поблизу Донецька, з північного сходу) прогримів вибух в районі Центрального ринку, вулиця Горбачова ... Підірвали Toyota Prado. Кажуть, російські офіцери були всередині. Як же так необережно?" - йдеться в повідомленні.

Жителі міста відреагували на допис. "Макіївка. По місту поповзли розмови про вибух авто з кураторами. Хто що знає?" - писали користувачі. "Розмови є - точно ніхто не знає. Або просто деза, або шифрують через "братів", - повідомляють інші.

Досі бойовики офіційно не підтвердили інформацію.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Ірина Фаріон розповіла про свою «співпрацю» з комуністичним режимом і про те, як, разом зі своїм вчителем, намагалася «розвалити комуністичну партію з середини». В інтерв’ю «Українським новинам» Ірина Фаріон розповіла про своє комуністичне минуле. За ї...