Хіти тижня. "Павлік Морозов року": Мама терориста з "ДНР" необачно виказала сина українським правоохоронцям (фото)

Під час проходження контролю в пункті пропуску жінка, яка рухалася з території тимчасово окупованого Донецька, заявила, що у неї є пільги, оскільки її син - "командир танка".

Фото: АТО.today.У мережі активно обговорюють новину про те, що на КПВВ "Новотроїцьке" мати бойовика так званої Донецької народної республіки ("ДНР") фактично здала його українській поліції. Про це пишуть користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

Так, в середу, 27 грудня, під час проходження контролю в пункті пропуску жінка, яка рухалася з території тимчасово окупованого Донецька, заявила, що у неї є пільги, оскільки її син - "командир танка". Поліцейські зупинили громадянина, який супроводжував свою матір, для перевірки.

"Як виявилося, 50-річний чоловік воював на боці бойовиків в полку особливого призначення в складі бандформування "Оплот". У 2014-15 роках перебував на передових позиціях в селі Ясне, що поблизу окупованого Докучаєвська, звідки терористи розстрілювали мирні українські села", - заявили в поліції.

Уточнюється, що в танковий підрозділ житель Донецька вступив слідом за сусідом. Короткі навчання - і новобранців відправили на передову. Чоловіка відразу поставили керувати танком Т-64, його завданням було направляти вогонь на українських військових і надавати силову підтримку піхоті.

На початку 2015 року підрозділ перекинули в Донецьк, де бойовики облаштували військову частину в Кіровському районі.

У даний час із затриманим працюють співробітники карного розшуку і слідства. За даним фактом порушено кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 260 Кримінального кодексу України "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань". Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

"Мама-2017", "Молодець мама, здала сина", "Павлік Морозов року", - коментують новину в інтернеті.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...